Yolanda de Vrij

Ik stel me graag aan je voor

Mijn naam is Yolanda de Vrij. In 1995 heb ik mijn yogaopleiding als yogadocente afgerond bij de Yogadocentenopleidingen Samsara te Bilthoven. Dit is één van de erkende opleidingen in Nederland. Deze opleiding heb ik als heel compleet ervaren. De combinatie van anatomie, fysiologie, traditionele filosofie en de nondualistische onderwijstraditie spraken mij aan. Ik geef les op verschillende locaties in Rotterdam. Yoga heeft voor mij te maken met gezondheid en welzijn in de brede zin van het woord:

  • mezelf zijn;
  • stilte ervaren;
  • respect voor anderen
  • relaties onderhouden;
  • lichamelijk, emotioneel en mentaal fit zijn;
  • leven naar wat ik belangrijk vind;
  • het ervaren van zingeving en spiritualiteit.

Om inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen voor de mijn lessen volg ik regelmatig bijscholingen en retraites in yoga, meditatie,  Qi Neng, Yoga Nidra, mindfulness en neurowetenschappen. Mijn lessen zijn afwisselend, actief en meditatief. In de lessen combineer ik verschillende yogastijlen – en meditatievormen.

Belangrijke uitgangspunten zijn jezelf kunnen zijn, aandacht hebben voor wat er in je leeft en wat voor jou belangrijk is. Je zult ervaren dat je beter in balans komt met jezelf en je omgeving.

Ik beoefen ruim 25 jaar yoga en meditatie en ervaar dat als een waardevolle aanvulling in mijn dagelijkse leven. Het geeft mij elke dag weer rust en helderheid.

Mijn intentie: vanuit bewustzijn, liefde, eenvoud en creativiteit bijdragen aan de kwaliteit van leven in het dagelijks bestaan. Yolanda is aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland .