STILTEDAG
“Van Nature Je-zelf Zijn”

Een Stiltedag voor als je behoefte hebt aan rust, ruimte, ontspanning en de natuur. Genieten van een prachtige uitgestrekte tuin en een stiltewandeling. Een Stiltedag schept ruimte om weer stil te staan bij wie je bent. wat je voelt en er van te genieten. Als je merkt dat het net even allemaal teveel is, te druk is (geweest) of bij veel onrust in je hoofd dan is deze Stiltedag een aanrader. Ook als je lekker in je vel zit en wilt genieten van die prachtige rust van de stilte ben je van harte welkom.

We beginnen de dag met ontspannen yoga nidra-oefeningen, tussendoor geleide ademmeditaties en visualisaties. In een toestand van diepe rust kunnen spanningen geleidelijk worden losgelaten, spierspanningen, emotionele spanningen en mentale spanningen. Zodat je in stilte met jezelf mag zijn en je hoofd laat rusten in de wijsheid van je hart, aangeraakt wordt door de zachtheid  van gewoon te mogen Zijn.

Door de ruimte en nieuwe inzichten die zich aandienen is je focus meer gericht op wat voor jou belangrijk is. Door middel van een besluit of intentie,  geef je als je in een diepe ontspanning bent  het onderbewustzijn een positieve directe boodschap. Een zaad dat je schept en dan zaait in het bed van je geest.

Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben, heb je dat wel dan zal de stilte als thuiskomen aanvoelen. Er wordt van je verwacht dat je niet praat en geen ander non-verbaal contact maakt met de mede-deelnemers. Als je iets wilt weten dan kom je naar mij of schrijf je het op een briefje. Ook de telefoon is niet toegestaan. Wel kun je schrijven, tekenen,  buiten zijn in de tuin. Deze dag is helemaal voor jou.

Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek tussen de Betuwe en tegen de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil is. Een sfeervolle omgeving van ruimte en rust. https://www.samaya.nl/aanbod/agenda/ Reistijd vanuit Rotterdam is ongeveer drie kwartier.

Kosten zijn: € 90,00 inclusief vegetarische lunch, koffie en thee.

Wil je mee doen en ervaren wat zo’n hele dag voor jouw welzijn doet;  mail dan info@yolandadevrij.nl of stuur een berichtje 06 514 36 456.

yolanda de vrij - leaves