Meditatieve yoga

Wat kan meditatieve yoga betekenen:

Deze vorm van yoga is gericht op het herstellen van het contact met de bron van kracht, leven en liefde. Dat kan tijdens of na een heftige periode in je leven zijn of herstel na een ziekte. Deze vorm van yoga helpt je thuis te komen bij Je-Zelf. Ook voel je je meer thuis in de wereld om je heen. De levensenergie stroomt weer voelbaar door je lichaam.

 • Hoe ik werk

  Mijn oefeningen zijn eenvoudig, afwisselend rustig, dynamisch, speels en meditatief. Uiteindelijk verstillend. Stilte brengt je in contact met je-Zelf en daarmee dichter bij de essentie. Je gaat meer rust en ontspanning ervaren. Dit geeft vertrouwen, maar ook veerkracht en levenskracht. Het nodigt je uit om de dingen weer met aandacht te doen. Het brengt je in het Nu, een ruimte tussen verleden en toekomst. Zo kun je het verleden (meer) laten zijn en kan de toekomst zich vanuit het nu ontvouwen. Een gevoel van respect, veiligheid, vertrouwen en liefde tot zijn kenmerkend voor mijn werkwijze.

 • Praktische informatie

  De lessen zijn privé of in kleine groepjes. Aangeraden wordt gemakkelijke loszittende kleding te dragen. Matjes en kussens zijn aanwezig. Het is aan te raden om een handdoek mee te nemen om op de mat te leggen. Voor deelname aan de lessen of privé-sessies vindt een intake gesprek plaats. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 • Wanneer

  Op afspraak.

  Privé-sessies.

 • Kosten

  Privé € 50,00 per uur.

  Kleine groepslessen 4 personen €50,00 per uur.

 • Ter informatie

  In 2011 heb ik de vervolgopleiding ’Je-zelf als instrument’ onder leiding van William Yang met succes afgerond. Sindsdien volg ik jaarlijks Stilteretraites
  o.l.v. William Yang. Je comfortabel voelen en overzicht houden is een groot goed. Voor mij hetzelfde als thuiskomen en je op je gemak voelen.