• Mijn werkwijze

  Iedere behandeling wordt voorafgegaan door een totale meting met de biosensor, zodat de juiste techniek toegepast wordt. Ik heb oog en feeling voor de energetische aspecten en blijf graag met beide voeten op de grond staan. Een gevoel van respect, veiligheid en liefdevolle aandacht kenmerken mijn aanpak.

 • Mijn intentie

  Door de oorzaken achter je klachten aan te pakken kan jouw lichaam weer optimaal functioneren. Mijn intentie is om je hierin te ondersteunen. De SensiPlus methode kan invloed hebben op het fysieke, emotionele, mentale, chemische of energetische vlak en zal een positief effect hebben op jou als persoon.

 • Voor wie?

  Als je onrust ervaart, last hebt van verkrampte spieren, ergens allergisch voor bent, geestelijk en lichamelijk niet in balans bent, als je te maken hebt (gehad)met een burn-out, dan is het fijn om te kiezen om er iets aan te doen.

 • Jouw investering

  Kosten € 50,00 per uur. De SensiPlus methode is effectief, waardoor het betaalbaar blijft.

 • Interesse?

  Voor een afspraak kun je mij bellen of mailen.

Sensi-methodiek

Wat kan de Sensi-methode voor jou betekenen?

De Sensi-methode is een integrale benadering van diverse technieken en methodieken die gericht zijn op het ontdekken en oplossen van de achterliggende oorzaken van blokkades en het versterken van het zelfhelend vermogen.

Na de Sensi opleiding heb ik de SensiPlus vervolgopleiding in 2014 afgerond en sindsdien regelmatig bijscholingen gevolgd.

De Sensi-methode is een doeltreffende en veilige methode om lichaam en geest weer in balans te brengen. Sensi staat voor sensitief, wat gevoelig betekent. Deze methode wordt juist door hoog sensitieve kinderen en volwassenen goed ontvangen. De Sensi-methodiek is gericht op het welzijn van de mens.